National Gun Forum banner

1 - 12 of 12 Posts

·
Registered
Joined
·
3,410 Posts
Discussion Starter #1
It's been awhile since I've been on Friday night music thread, But now it
doesn't seem to work. When on youtube, I would copy the address on the search
bar and paste it where I wanted it. Now it doesn't seem to work. Is it me or
did something change? I tried posting a youtube video on rifle discussion, and
it wouldn't post. Am I missing something?
 

·
Ancient Gaseous Emanation
Joined
·
53,955 Posts
Surround the URL with 'video' tags.

Under Options, make sure 'Automatically convert links into videos' is checked.
 

·
Registered
Joined
·
3,410 Posts
Discussion Starter #3 (Edited by Moderator)

·
Registered
Joined
·
3,410 Posts
Discussion Starter #4
Must be me. Still not coming up with the video to click on.
 

·
Registered
Joined
·
3,410 Posts
Discussion Starter #5
I don't understand "surround the URL with video tags. What changed?
I had no problem before just copying the site.
 

·
Registered
Joined
·
3,410 Posts
Discussion Starter #6
We're running with windows 7. Does that help for troubleshooting?
 

·
Registered
Joined
·
3,410 Posts
Discussion Starter #7
Test


 

·
Registered
Joined
·
3,410 Posts
Discussion Starter #8
HAHAHAHAH, what the heck. I just did the same thing I used to. Maybe I'm going crazy.
 

·
Registered
Joined
·
1,271 Posts
I'd have to be careful with those little pistols...I'm not sure how you are suppose to hold them. Probably shoot myself.

I just clicked your link from post #3 the link/video opened. Then copy/pasted that link here:
https://youtu.be/wpZdUgBzh7Y
 

·
Registered
Joined
·
3,410 Posts
Discussion Starter #10
Test.

https://www.youtube.com/watch?v=tvXx2uvnZG0
 

·
Registered
Joined
·
3,410 Posts
Discussion Starter #11 (Edited)
I'm done, Gnight,
 

·
Administrator
Joined
·
399 Posts
Hey D Nickerson,

You successfully posted the first two test videos. The last one however did not appear as a video since no tags were included. I took a screenshot of the 2nd test video in edit mode so you can see the tags you inserted on the ends:

natlgunfvidtag.JPG

Also, within Quick Reply, you can use the reel icon (next to insert image) to copy and paste the YouTube video URL within the window that appears like so:

natlgunfvidinsert.jpg

When you hit OK, it should appear like so:

natlgunfvint.JPG



If you are still having issues with this, can you let us know the method you are using and what device/browser you are on? Thank you for your patience and understanding.


Cheers,
Natalie
 
1 - 12 of 12 Posts
Top